webcounter

Containers huren

Voorzien van een track- en tracesysteem

Alle containers zijn gespoten in firmakleuren. Elke container is op zich voorzien van een track- en tracesysteem. Onze containers kunnen zowel op korte als lange termijn gehuurd worden.

Lees meer...

Vorkliftenverhuur

zonder chauffeur

De bestuurder moet een opleiding genoten hebben om een vorklift correct en veilig te kunnen besturen. Dit om er zeker van te zijn dat deze met een vorklift kan werken. En dit op een veilige en verantwoordelijke manier.

Lees meer...

Chassis huren

Voorzien van een track- en tracesysteem

Plateauwagen

Deze wordt gebruikt om conventionele ladingen te vervoeren. Bovendien zijn ze extra voorzien van twistlocks. Deze chassis zijn uitgerust met strolieren, drings, geleiders in de vloer met speciale klampzekerheidslocks.

Lees meer...

Over ons

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van verschillende machines, perfect afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Charorent werd opgericht naar aanleiding van de vele verzoeken van klanten om hen bij te staan logistieke projecten in binnen- en buitenland. Wij zijn gestart met allerlei projecten van diverse moeilijkheidsgraad.

In het beginstadium werkten wij met huurmachines om allerlei projecten voor klanten uit te voeren. Na verloop van tijd kochten we steeds meer ons eigen materiaal om deze diverse projecten in goede banen te kunnen leiden. Nu kunnen we volledige pakketten aanbieden. Dit wil zeggen: transport, alle bewerkingen aanbieden, alsook lassing, securing, en opslag van goederen allerhande.

Eén van onze sterke troeven is dat alle medewerkers de handen uit de mouwen steken, en een zeer sterke praktische know how hebben.

Voor tijdelijke projecten is huren ongetwijfeld de meest rendabele oplossing. Zo bespaart u op een bijkomende investeringskost. Charorent BVBA wenst u dan ook graag te adviseren. Op deze manier kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken in functie van u project. Dit kan zowel voor kort- als langlopende projecten.

FaLang translation system by Faboba